- Bewaar

- Bewaar
Gevulde forel met kruidenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de forellen volledig ontdooien. Haal de ogen uit met een puntig mes en spoel de forellen onder koud stromend water. Dep goed droog, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.
-
Snij de tomaat door, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Bereiding:
-
Vouw de forellen open, smeer de binnenkant in met wat kruidenkaas en doe er wat tomatenblokjes bij. Kruid met Provençaalse kruiden en druk goed dicht. Haal de forellen door de bloem.
-
Verhit 3 eetl. boter in een braadpan en bak de forellen gedurende 5 min. aan de ene kant.
-
Draai de forellen voorzichtig om, leg een vel aluminiumfolie over de pan en zet het vuur zachter. Laat nog 5 min. bakken.
-
Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de gevulde forellen met frietjes en een fris slaatje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de forellen volledig ontdooien. Haal de ogen uit met een puntig mes en spoel de forellen onder koud stromend water. Dep goed droog, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.
-
Snij de tomaat door, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Bereiding:
-
Vouw de forellen open, smeer de binnenkant in met wat kruidenkaas en doe er wat tomatenblokjes bij. Kruid met Provençaalse kruiden en druk goed dicht. Haal de forellen door de bloem.
-
Verhit 3 eetl. boter in een braadpan en bak de forellen gedurende 5 min. aan de ene kant.
-
Draai de forellen voorzichtig om, leg een vel aluminiumfolie over de pan en zet het vuur zachter. Laat nog 5 min. bakken.
-
Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de gevulde forellen met frietjes en een fris slaatje.