- Bewaar

- Bewaar
Gevulde kalkoenenbout
Onze drankensuggesties
Wijn Morgon A.C. Chalandon Wijn Domaine de Tout-Vent A.C. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Zet de diepgevroren kalkoenenbout 10 min. in een voorverwarmde oven op 220 °C, samen met een kommetje water.
-
Dek het vlees af met aluminiumfolie en laat 2 à 2.30 u verder bakken op 170 °C.
-
Prik met een breinaald in het vlees, om te zien of het voldoende gebakken is. Het vocht moet helder zijn en de naald moet heet aanvoelen op uw arm.
-
Laat verder bruinen (5 à 10 min.) onder de grill.
-
Voor de notenmayonaise met paprika mengt u de mayonaise met de verse kaas, de mosterd, de fijngesnipperde paprika, de fijngesneden waterkers, de geplette walnoten en fijngesnipperd bieslook.
-
Afwerking:
-
Snij de kalkoenenbout in vrij dikke sneden en dien samen met de saus op als koude schotel of in een koud buffet.
Onze drankensuggesties
Wijn Morgon A.C. Chalandon Wijn Domaine de Tout-Vent A.C. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Zet de diepgevroren kalkoenenbout 10 min. in een voorverwarmde oven op 220 °C, samen met een kommetje water.
-
Dek het vlees af met aluminiumfolie en laat 2 à 2.30 u verder bakken op 170 °C.
-
Prik met een breinaald in het vlees, om te zien of het voldoende gebakken is. Het vocht moet helder zijn en de naald moet heet aanvoelen op uw arm.
-
Laat verder bruinen (5 à 10 min.) onder de grill.
-
Voor de notenmayonaise met paprika mengt u de mayonaise met de verse kaas, de mosterd, de fijngesnipperde paprika, de fijngesneden waterkers, de geplette walnoten en fijngesnipperd bieslook.
-
Afwerking:
-
Snij de kalkoenenbout in vrij dikke sneden en dien samen met de saus op als koude schotel of in een koud buffet.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Morgon A.C. Chalandon Wijn Domaine de Tout-Vent A.C. Côtes du Rhône