- Bewaar

- Bewaar
Gevulde kalkoenfilet en romige pasta met prei
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Hardys `Nottage Hill' Shiraz Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de preiwitten in 2 en daarna in halve ringen.
-
Snij de tapastomaten in 4.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de prei 5 min. Voeg de witte wijn toe, dek af en laat nog eens 5 min. stoven. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de boter in een pan en bak de gepaneerde kalkoenfilets 5 min. aan elke kant.
-
Voeg de partjes tapastomaat toe aan de prei, samen met de lichte room. Meng er de pasta onder en kruid met zwarte peper. Laat alles nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bereiding over de borden en geef er de gepaneerde kalkoenfilets bij.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Hardys `Nottage Hill' Shiraz Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de preiwitten in 2 en daarna in halve ringen.
-
Snij de tapastomaten in 4.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de prei 5 min. Voeg de witte wijn toe, dek af en laat nog eens 5 min. stoven. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de boter in een pan en bak de gepaneerde kalkoenfilets 5 min. aan elke kant.
-
Voeg de partjes tapastomaat toe aan de prei, samen met de lichte room. Meng er de pasta onder en kruid met zwarte peper. Laat alles nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bereiding over de borden en geef er de gepaneerde kalkoenfilets bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Hardys `Nottage Hill' Shiraz Australië