Gevulde kalkoenfilet en romige pasta met prei
Gevulde kalkoenfilet en romige pasta met prei

Gevulde kalkoenfilet en romige pasta met prei

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 965 kcal
Vet 40.2 g
Koolhydraat 106.9 g
Eiwit 34.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de preiwitten in 2 en daarna in halve ringen.

  4. Snij de tapastomaten in 4.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de prei 5 min. Voeg de witte wijn toe, dek af en laat nog eens 5 min. stoven. Kruid met peper en zout.

  7. Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Verhit de boter in een pan en bak de gepaneerde kalkoenfilets 5 min. aan elke kant.

  9. Voeg de partjes tapastomaat toe aan de prei, samen met de lichte room. Meng er de pasta onder en kruid met zwarte peper. Laat alles nog even opwarmen.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de bereiding over de borden en geef er de gepaneerde kalkoenfilets bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de preiwitten in 2 en daarna in halve ringen.

  4. Snij de tapastomaten in 4.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de prei 5 min. Voeg de witte wijn toe, dek af en laat nog eens 5 min. stoven. Kruid met peper en zout.

  7. Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Verhit de boter in een pan en bak de gepaneerde kalkoenfilets 5 min. aan elke kant.

  9. Voeg de partjes tapastomaat toe aan de prei, samen met de lichte room. Meng er de pasta onder en kruid met zwarte peper. Laat alles nog even opwarmen.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de bereiding over de borden en geef er de gepaneerde kalkoenfilets bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 965 kcal
Vet 40.2 g
Koolhydraat 106.9 g
Eiwit 34.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Hardys `Nottage Hill' Shiraz Australië

Bekijk het recept digitaal