- Bewaar

- Bewaar
Gevulde kerstbroodjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij elk vel pizzadeeg in 6 vierkanten van 7 bij 7 cm.
-
Smelt de boter in een steelpannetje op een zacht vuur.
-
Pluk de blaadjes van de peterselie en het basilicum en snipper heel fijn. Meng onder de gesmolten boter en kruid met peper en zout.
-
Snij de cambozola, de parmezaan, de makreel, de chorizo en de ongeschilde peer in 12 stukjes.
-
Verwijder de harde kern uit de venkel en snij de rest in heel kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Beleg 4 vierkantjes deeg met de stukjes cambozola en peer, 4 vierkantjes met de chorizo en de parmezaan en 4 vierkantjes met de akreel en de venkel.
-
Vouw goed dicht en rol met uw handen tot een bolletje.
-
Leg de bolletjes op een bakplaat met bakpapier.
-
Verdeel er het botermengsel met een borsteltje over. Bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Schik de bolletjes in de vorm van een kerstboom op een groot dienblad.
Voedingswaarde 1 broodje met cambozola en peer: Energie 435 kcal - Eiwitten 11,2 g - Vetten 28,0 g - Koolhydraten 34,0 g 1 broodje met chorizo en parmezaan: Energie 469 kcal - Eiwitten 26,1 g - Vetten 26,4 g - Koolhydraten 31,3 g 1 broodje met makreel en venkel: Energie 126 kcal - Eiwitten 4,6 g - Vetten 7,2 g - Koolhydraten 10,5 g
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij elk vel pizzadeeg in 6 vierkanten van 7 bij 7 cm.
-
Smelt de boter in een steelpannetje op een zacht vuur.
-
Pluk de blaadjes van de peterselie en het basilicum en snipper heel fijn. Meng onder de gesmolten boter en kruid met peper en zout.
-
Snij de cambozola, de parmezaan, de makreel, de chorizo en de ongeschilde peer in 12 stukjes.
-
Verwijder de harde kern uit de venkel en snij de rest in heel kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Beleg 4 vierkantjes deeg met de stukjes cambozola en peer, 4 vierkantjes met de chorizo en de parmezaan en 4 vierkantjes met de akreel en de venkel.
-
Vouw goed dicht en rol met uw handen tot een bolletje.
-
Leg de bolletjes op een bakplaat met bakpapier.
-
Verdeel er het botermengsel met een borsteltje over. Bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Schik de bolletjes in de vorm van een kerstboom op een groot dienblad.
Voedingswaarde 1 broodje met cambozola en peer: Energie 435 kcal - Eiwitten 11,2 g - Vetten 28,0 g - Koolhydraten 34,0 g 1 broodje met chorizo en parmezaan: Energie 469 kcal - Eiwitten 26,1 g - Vetten 26,4 g - Koolhydraten 31,3 g 1 broodje met makreel en venkel: Energie 126 kcal - Eiwitten 4,6 g - Vetten 7,2 g - Koolhydraten 10,5 g