Gevulde kerstbroodjes
Gevulde kerstbroodjes

Gevulde kerstbroodjes

1 u.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snij elk vel pizzadeeg in 6 vierkanten van 7 bij 7 cm.

  4. Smelt de boter in een steelpannetje op een zacht vuur.

  5. Pluk de blaadjes van de peterselie en het basilicum en snipper heel fijn. Meng onder de gesmolten boter en kruid met peper en zout.

  6. Snij de cambozola, de parmezaan, de makreel, de chorizo en de ongeschilde peer in 12 stukjes.

  7. Verwijder de harde kern uit de venkel en snij de rest in heel kleine blokjes.

  8. Bereiding:
  9. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  10. Beleg 4 vierkantjes deeg met de stukjes cambozola en peer, 4 vierkantjes met de chorizo en de parmezaan en 4 vierkantjes met de akreel en de venkel.

  11. Vouw goed dicht en rol met uw handen tot een bolletje.

  12. Leg de bolletjes op een bakplaat met bakpapier.

  13. Verdeel er het botermengsel met een borsteltje over. Bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.

  14. Afwerking:
  15. Schik de bolletjes in de vorm van een kerstboom op een groot dienblad.

Tip

Voedingswaarde 1 broodje met cambozola en peer: Energie 435 kcal - Eiwitten 11,2 g - Vetten 28,0 g - Koolhydraten 34,0 g 1 broodje met chorizo en parmezaan: Energie 469 kcal - Eiwitten 26,1 g - Vetten 26,4 g - Koolhydraten 31,3 g 1 broodje met makreel en venkel: Energie 126 kcal - Eiwitten 4,6 g - Vetten 7,2 g - Koolhydraten 10,5 g

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Snij elk vel pizzadeeg in 6 vierkanten van 7 bij 7 cm.

  4. Smelt de boter in een steelpannetje op een zacht vuur.

  5. Pluk de blaadjes van de peterselie en het basilicum en snipper heel fijn. Meng onder de gesmolten boter en kruid met peper en zout.

  6. Snij de cambozola, de parmezaan, de makreel, de chorizo en de ongeschilde peer in 12 stukjes.

  7. Verwijder de harde kern uit de venkel en snij de rest in heel kleine blokjes.

  8. Bereiding:
  9. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  10. Beleg 4 vierkantjes deeg met de stukjes cambozola en peer, 4 vierkantjes met de chorizo en de parmezaan en 4 vierkantjes met de akreel en de venkel.

  11. Vouw goed dicht en rol met uw handen tot een bolletje.

  12. Leg de bolletjes op een bakplaat met bakpapier.

  13. Verdeel er het botermengsel met een borsteltje over. Bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.

  14. Afwerking:
  15. Schik de bolletjes in de vorm van een kerstboom op een groot dienblad.

Tip

Voedingswaarde 1 broodje met cambozola en peer: Energie 435 kcal - Eiwitten 11,2 g - Vetten 28,0 g - Koolhydraten 34,0 g 1 broodje met chorizo en parmezaan: Energie 469 kcal - Eiwitten 26,1 g - Vetten 26,4 g - Koolhydraten 31,3 g 1 broodje met makreel en venkel: Energie 126 kcal - Eiwitten 4,6 g - Vetten 7,2 g - Koolhydraten 10,5 g

Bekijk het recept digitaal