- Bewaar

- Bewaar
Gevulde minuutsteakrolletjes met wortel en rode biet
Onze drankensuggesties
Wijn Piqueras Old Vines Garnacha D.O. Almansa Spanje Bier Postel Dubbel Donker Abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Schil de wortelen en laat er een stukje groen aan. Snij het uiteinde van de asperges. Dep de rode bieten goed droog en snij in schijven van 1 cm. Rits de blaadjes van de takjes tijm, oregano en rozemarijn. Rasp de schil van de limoen (zonder het wit) en pers hem.
-
Kook de wortelen 8 min. in lichtgezouten water. Voeg na 5 min. de groene-aspergepunten toe en giet af.
-
Doe de tijm, rozemarijn, oregano, het knoflook en 3 el olijfolie in een hoge maatbeker en mix tot een dikke massa. Kruid met peper en zout.
-
Bestrijk de minuutsteaks met de kruidenolie en leg er 2 groene-aspergepunten op. Rol strak op en zet vast met een prikker. Bestrijk met 1 el olijfolie. Bestrijk de wortelen en de rode biet met 2 el olijfolie.
-
Meng de room met de mierikswortel en het sap en 1 kl schil van de limoen. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Leg de wortelen en de rode biet op de rand van de grill en bak 5 à 10 min. Draai regelmatig om.
-
Bak de minuutsteakrolletjes 5 à 7 min. aan alle kanten goudbruin op de barbecue.
-
Verdeel het vlees en de groenten over de borden. Serveer met de mierikswortelsaus.
Onze drankensuggesties
Wijn Piqueras Old Vines Garnacha D.O. Almansa Spanje Bier Postel Dubbel Donker Abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Schil de wortelen en laat er een stukje groen aan. Snij het uiteinde van de asperges. Dep de rode bieten goed droog en snij in schijven van 1 cm. Rits de blaadjes van de takjes tijm, oregano en rozemarijn. Rasp de schil van de limoen (zonder het wit) en pers hem.
-
Kook de wortelen 8 min. in lichtgezouten water. Voeg na 5 min. de groene-aspergepunten toe en giet af.
-
Doe de tijm, rozemarijn, oregano, het knoflook en 3 el olijfolie in een hoge maatbeker en mix tot een dikke massa. Kruid met peper en zout.
-
Bestrijk de minuutsteaks met de kruidenolie en leg er 2 groene-aspergepunten op. Rol strak op en zet vast met een prikker. Bestrijk met 1 el olijfolie. Bestrijk de wortelen en de rode biet met 2 el olijfolie.
-
Meng de room met de mierikswortel en het sap en 1 kl schil van de limoen. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Leg de wortelen en de rode biet op de rand van de grill en bak 5 à 10 min. Draai regelmatig om.
-
Bak de minuutsteakrolletjes 5 à 7 min. aan alle kanten goudbruin op de barbecue.
-
Verdeel het vlees en de groenten over de borden. Serveer met de mierikswortelsaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Piqueras Old Vines Garnacha D.O. Almansa Spanje Bier Postel Dubbel Donker Abdijbier