Gevulde papadums met Ginger Tonic
Gevulde papadums met Ginger Tonic

Gevulde papadums met Ginger Tonic

15 min.
Aperitiefhapje
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.

    Snij de komkommer en de rode ui in heel fijne blokjes. Hak de blaadjes koriander grof.

  2. Doe een beetje mangochutney op de papadums. Bestrooi met de komkommer en de ui. Werk af met de koriander.

  3. Vul een glas met ijsblokjes en voeg de gemberdrank toe. Vul aan met de tonic en werk af met de limoen.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.

    Snij de komkommer en de rode ui in heel fijne blokjes. Hak de blaadjes koriander grof.

  2. Doe een beetje mangochutney op de papadums. Bestrooi met de komkommer en de ui. Werk af met de koriander.

  3. Vul een glas met ijsblokjes en voeg de gemberdrank toe. Vul aan met de tonic en werk af met de limoen.

Bekijk het recept digitaal