- Bewaar

- Bewaar
Gevulde paprika's
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de paprika's in de lengte middendoor en laat de steel eraan. Verwijder de witte zaadlijsten en de pitjes.
-
Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij in blokjes.
-
Schil de courgette en snij in stukjes.
-
Snij de ricotta in blokjes.
-
Pers het knoflookteentje.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Los het bouillonblokje op in lichtgezouten water en kook er de rijst in gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Meng er de stukjes courgette en tomaat, het fijngesnipperde knoflookteentje en de peterselie onder.
-
Voeg de blokjes ricotta en 1 eetl. olijfolie toe en meng goed. Kruid met peper en zout.
-
Vul de paprikahelften met de rijstsalade.
-
Neem 4 grote vellen aluminiumfolie en strijk telkens in met 1/2 eetl. olijfolie. Leg op elk vel een gevulde halve paprika en vouw dicht.
-
Bak de papillotten gedurende 25 min. op een hete barbecue.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de paprika's in de lengte middendoor en laat de steel eraan. Verwijder de witte zaadlijsten en de pitjes.
-
Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij in blokjes.
-
Schil de courgette en snij in stukjes.
-
Snij de ricotta in blokjes.
-
Pers het knoflookteentje.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Los het bouillonblokje op in lichtgezouten water en kook er de rijst in gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Meng er de stukjes courgette en tomaat, het fijngesnipperde knoflookteentje en de peterselie onder.
-
Voeg de blokjes ricotta en 1 eetl. olijfolie toe en meng goed. Kruid met peper en zout.
-
Vul de paprikahelften met de rijstsalade.
-
Neem 4 grote vellen aluminiumfolie en strijk telkens in met 1/2 eetl. olijfolie. Leg op elk vel een gevulde halve paprika en vouw dicht.
-
Bak de papillotten gedurende 25 min. op een hete barbecue.