- Bewaar

- Bewaar
Gevulde pompelmoes met krab
Onze drankensuggesties
Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland Droge witte wijn met pittige, frisse aroma's van de sauvignondruif, aangevuld met een exotisch tintje. De smaak is fris, vettig en nerveus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de pompelmoezen in 2 en lepel het vruchtvlees tussen de vliezen uit. Laat uitlekken.
-
Snij de uitgelekte asperges in stukjes (hou de punten apart).
-
Meng de aspergestukjes met het vruchtvlees van de pompelmoezen, de uitgelekte krab, de tuinkers, de yoghurt, de mayonaise en het limoensap. Kruid met peper en zout.
-
Vul hiermee de pompelmoeshelften en garneer met aspergepuntjes.
Komkommerslaatje Snij 1 komkommer in blokjes van 1 cm en hak 3 eetl. hazelnoten grof. Meng onder 100 g gemengde jonge slascheuten en 4 eetl. gekruide croutons. Besprenkel met 3 eetl. mosterdvinaigrette.
Onze drankensuggesties
Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland Droge witte wijn met pittige, frisse aroma's van de sauvignondruif, aangevuld met een exotisch tintje. De smaak is fris, vettig en nerveus
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de pompelmoezen in 2 en lepel het vruchtvlees tussen de vliezen uit. Laat uitlekken.
-
Snij de uitgelekte asperges in stukjes (hou de punten apart).
-
Meng de aspergestukjes met het vruchtvlees van de pompelmoezen, de uitgelekte krab, de tuinkers, de yoghurt, de mayonaise en het limoensap. Kruid met peper en zout.
-
Vul hiermee de pompelmoeshelften en garneer met aspergepuntjes.
Komkommerslaatje Snij 1 komkommer in blokjes van 1 cm en hak 3 eetl. hazelnoten grof. Meng onder 100 g gemengde jonge slascheuten en 4 eetl. gekruide croutons. Besprenkel met 3 eetl. mosterdvinaigrette.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland Droge witte wijn met pittige, frisse aroma's van de sauvignondruif, aangevuld met een exotisch tintje. De smaak is fris, vettig en nerveus