- Bewaar

- Bewaar
Gevulde portobello's met quinoa en amandelschilfers
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Les Terrasses de Tamary A.O.P. Côtes de Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de sojabonen onder koud water en laat uitlekken. Spoel de quinoa in een fijne zeef en laat uitlekken.
-
Borstel de portobello's schoon.
-
Hak de walnootpitten, de cashewnoten en de amandelnoten grof.
-
Hak de kervel grof (hou enkele takjes apart voor de afwerking).
-
Bereiding:
-
(30 min.)
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (instructies: zie verpakking).
-
Rooster intussen de grofgehakte noten 3 à 4 min. goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de sojabonen, de grofgehakte kervel en de noten onder de quinoa. Voeg de rijstazijn, de honing en de walnotenolie toe en kruid met peper en zout. Meng goed.
-
Vul de portobello's met het quinoamengsel. Schik ze op een barbecuebestendige ovenschotel. Bestrooi met de amandelschilfers en laat 10 à 15 min. afgedekt garen (onder een deksel of aluminiumfolie). Haal van de barbecue.
-
Afwerking:
-
Werk af met de rest van de kervel.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Les Terrasses de Tamary A.O.P. Côtes de Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de sojabonen onder koud water en laat uitlekken. Spoel de quinoa in een fijne zeef en laat uitlekken.
-
Borstel de portobello's schoon.
-
Hak de walnootpitten, de cashewnoten en de amandelnoten grof.
-
Hak de kervel grof (hou enkele takjes apart voor de afwerking).
-
Bereiding:
-
(30 min.)
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (instructies: zie verpakking).
-
Rooster intussen de grofgehakte noten 3 à 4 min. goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de sojabonen, de grofgehakte kervel en de noten onder de quinoa. Voeg de rijstazijn, de honing en de walnotenolie toe en kruid met peper en zout. Meng goed.
-
Vul de portobello's met het quinoamengsel. Schik ze op een barbecuebestendige ovenschotel. Bestrooi met de amandelschilfers en laat 10 à 15 min. afgedekt garen (onder een deksel of aluminiumfolie). Haal van de barbecue.
-
Afwerking:
-
Werk af met de rest van de kervel.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Les Terrasses de Tamary A.O.P. Côtes de Provence