- Bewaar

- Bewaar
Gevulde salami
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pers het teentje knoflook.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de eieren 10 min. in kokend water. Pel ze en plet ze met een vork.
-
Meng de eieren met de mosterd, het geperste teentje knoflook, het kerriepoeder, de cayennepeper en het zout tot u een gladde mengeling krijgt.
-
Smeer deze mix op de sneetjes salami en rol in de vorm van een hoorntje.
-
Afwerking:
-
Plaats de hoorntjes in een glaasje en garneer met fijngesnipperde peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pers het teentje knoflook.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de eieren 10 min. in kokend water. Pel ze en plet ze met een vork.
-
Meng de eieren met de mosterd, het geperste teentje knoflook, het kerriepoeder, de cayennepeper en het zout tot u een gladde mengeling krijgt.
-
Smeer deze mix op de sneetjes salami en rol in de vorm van een hoorntje.
-
Afwerking:
-
Plaats de hoorntjes in een glaasje en garneer met fijngesnipperde peterselie.