Gevulde salami
Gevulde salami

Gevulde salami

15 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 61 kcal
Vet 4.8 g
Koolhydraat 0.5 g
Eiwit 4.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Pers het teentje knoflook.

  3. Snipper de peterselie fijn.

  4. Bereiding:
  5. Kook de eieren 10 min. in kokend water. Pel ze en plet ze met een vork.

  6. Meng de eieren met de mosterd, het geperste teentje knoflook, het kerriepoeder, de cayennepeper en het zout tot u een gladde mengeling krijgt.

  7. Smeer deze mix op de sneetjes salami en rol in de vorm van een hoorntje.

  8. Afwerking:
  9. Plaats de hoorntjes in een glaasje en garneer met fijngesnipperde peterselie.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Pers het teentje knoflook.

  3. Snipper de peterselie fijn.

  4. Bereiding:
  5. Kook de eieren 10 min. in kokend water. Pel ze en plet ze met een vork.

  6. Meng de eieren met de mosterd, het geperste teentje knoflook, het kerriepoeder, de cayennepeper en het zout tot u een gladde mengeling krijgt.

  7. Smeer deze mix op de sneetjes salami en rol in de vorm van een hoorntje.

  8. Afwerking:
  9. Plaats de hoorntjes in een glaasje en garneer met fijngesnipperde peterselie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 61 kcal
Vet 4.8 g
Koolhydraat 0.5 g
Eiwit 4.2 g

Bekijk het recept digitaal