- Bewaar

- Bewaar
Gevulde tomaten en quinoa met verse kruiden
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snij het hoedje van de tomaten en hol de tomaten uit. Snij het vruchtvlees fijn.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Snipper de platte peterselie en het bieslook fijn.
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Verwijder de korst van de kaas en snij de kaas in 8 schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig. Voeg de diepgevroren groentebrunoise en het vruchtvlees van de tomaten toe. Laat 10 min. stoven.
-
Neem de kookpot van het vuur en meng de losgeklopte eieren, het paneermeel en de pijnboompitten onder de groenten. Vul er de uitgeholde tomaten mee en leg 1 schijfje kaas op elke tomaat. Zet er de hoedjes op.
-
Kook de quinoa 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en breng op smaak met de verse kruiden, 2 eetl. olijfolie, peper en zout.
-
Zet intussen de gevulde tomaten in een ovenschaal en bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (30 min.) 1 Spoel 30 g quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook samen met 100 g diepgevroren groentebrunoise en 1 takje platte peterselie 25 min. in een bodempje water. 2 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snij het hoedje van de tomaten en hol de tomaten uit. Snij het vruchtvlees fijn.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Snipper de platte peterselie en het bieslook fijn.
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Verwijder de korst van de kaas en snij de kaas in 8 schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig. Voeg de diepgevroren groentebrunoise en het vruchtvlees van de tomaten toe. Laat 10 min. stoven.
-
Neem de kookpot van het vuur en meng de losgeklopte eieren, het paneermeel en de pijnboompitten onder de groenten. Vul er de uitgeholde tomaten mee en leg 1 schijfje kaas op elke tomaat. Zet er de hoedjes op.
-
Kook de quinoa 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en breng op smaak met de verse kruiden, 2 eetl. olijfolie, peper en zout.
-
Zet intussen de gevulde tomaten in een ovenschaal en bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (30 min.) 1 Spoel 30 g quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook samen met 100 g diepgevroren groentebrunoise en 1 takje platte peterselie 25 min. in een bodempje water. 2 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France