- Bewaar

- Bewaar
Gevulde tomaten (lactosevrij)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij een hoedje van de tomaten en hol uit. Hou het vruchtvlees apart.
-
Laat het gehakt volledig ontdooien.
-
Snipper de verse koriander, tijm en lente-uitjes fijn.
-
Pers het knoflook.
-
Plet de korianderbolletjes.
-
Verkruimel het brood.
-
Bereiding:
-
Meng het gehakt met het ei, het verkruimelde brood, de lente-uitjes, het knoflook, de verse kruiden, de geplette korianderbolletjes, paprikapoeder, cayennepeper en zout.
-
Vul de tomaten met het mengsel, zet er de hoedjes op en zet in een ovenschaal. Leg het uitgehaalde vruchtvlees rond de tomaten en besprenkel met olijfolie. Zet 40 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij een hoedje van de tomaten en hol uit. Hou het vruchtvlees apart.
-
Laat het gehakt volledig ontdooien.
-
Snipper de verse koriander, tijm en lente-uitjes fijn.
-
Pers het knoflook.
-
Plet de korianderbolletjes.
-
Verkruimel het brood.
-
Bereiding:
-
Meng het gehakt met het ei, het verkruimelde brood, de lente-uitjes, het knoflook, de verse kruiden, de geplette korianderbolletjes, paprikapoeder, cayennepeper en zout.
-
Vul de tomaten met het mengsel, zet er de hoedjes op en zet in een ovenschaal. Leg het uitgehaalde vruchtvlees rond de tomaten en besprenkel met olijfolie. Zet 40 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.