Gevulde tomaten met mozzarella en kalfsmedaillon
Gevulde tomaten met mozzarella en kalfsmedaillon

Gevulde tomaten met mozzarella en kalfsmedaillon

45 min.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 623 kcal
Vet 23.4 g
Verzadigd vet 8.7 g
Koolhydraat 45.7 g
Suiker 11.4 g
Vezel 5.4 g
Eiwit 54.3 g
Zout 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de mozzarella in blokjes.

  4. Bereiding:
  5. (40 min.)

  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Kook de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Snij intussen de hoedjes van de tomaten en hol de tomaten uit met een lepel.

  9. Meng de mozzarella met de Griekse pasta, de pesto, peper en zout. Vul er de tomaten mee en leg er een sneetje pancetta op. Dek af met het hoedje. Verdeel de tomaten over een ovenschaal en bak ± 20 min. in de voorverwarmde oven.

  10. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de kalfsmedaillons ± 10 min. aan elke kant. Snij in schuine sneetjes.

  11. Afwerking:
  12. Leg 2 gevulde tomaten op elk bord en geef er de rucola en de sneetjes kalfsmedaillon bij. Lepel er wat braadvocht over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de mozzarella in blokjes.

  4. Bereiding:
  5. (40 min.)

  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Kook de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Snij intussen de hoedjes van de tomaten en hol de tomaten uit met een lepel.

  9. Meng de mozzarella met de Griekse pasta, de pesto, peper en zout. Vul er de tomaten mee en leg er een sneetje pancetta op. Dek af met het hoedje. Verdeel de tomaten over een ovenschaal en bak ± 20 min. in de voorverwarmde oven.

  10. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de kalfsmedaillons ± 10 min. aan elke kant. Snij in schuine sneetjes.

  11. Afwerking:
  12. Leg 2 gevulde tomaten op elk bord en geef er de rucola en de sneetjes kalfsmedaillon bij. Lepel er wat braadvocht over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 623 kcal
Vet 23.4 g
Verzadigd vet 8.7 g
Koolhydraat 45.7 g
Suiker 11.4 g
Vezel 5.4 g
Eiwit 54.3 g
Zout 1.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Piemonte D.O.C. Barbera Sartirano Piemonte - Italië

Bekijk het recept digitaal