- Bewaar

- Bewaar
Gevulde tomaten met vis en taboulé met olijven
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn La Fanfinette Rosé A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij het hoedje van de tomaten en hol ze uit met een koffielepel. Snij het vruchtvlees fijn.
-
Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes en de olijven in ringetjes.
-
Los het bouillonblokje op in 6 dl heet water.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de vis toe en bak ± 5 min aan elke kant.
-
Snij de vis in stukken. Voeg de spinazie en het vruchtvlees van de tomaten toe. Kruid met peper en zout. Laat nog 2 à 3 min. verder stoven tot de spinazie geslonken is.
-
Vul de tomaten met het spinaziemengsel. Leg ze in een ovenschaal en zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Overgiet intussen de couscous met de hete bouillon en laat 10 min. afgedekt zwellen.
-
Maak de couscous los met een vork en meng er de olijven, de halfgedroogde tomaten en de rucola onder. Voeg 1 à 2 eetl. olie uit de verpakking van de gedroogde tomaten toe.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn La Fanfinette Rosé A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij het hoedje van de tomaten en hol ze uit met een koffielepel. Snij het vruchtvlees fijn.
-
Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes en de olijven in ringetjes.
-
Los het bouillonblokje op in 6 dl heet water.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de vis toe en bak ± 5 min aan elke kant.
-
Snij de vis in stukken. Voeg de spinazie en het vruchtvlees van de tomaten toe. Kruid met peper en zout. Laat nog 2 à 3 min. verder stoven tot de spinazie geslonken is.
-
Vul de tomaten met het spinaziemengsel. Leg ze in een ovenschaal en zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Overgiet intussen de couscous met de hete bouillon en laat 10 min. afgedekt zwellen.
-
Maak de couscous los met een vork en meng er de olijven, de halfgedroogde tomaten en de rucola onder. Voeg 1 à 2 eetl. olie uit de verpakking van de gedroogde tomaten toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn La Fanfinette Rosé A.O.P. Côtes du Rhône