Gevulde varkensmignonettes met broccolirijst
Gevulde varkensmignonettes met broccolirijst

Gevulde varkensmignonettes met broccolirijst

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1933 kj
Energie 462 kcal
Vet 16.4 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraat 26.8 g
Suiker 2.6 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 49.6 g
Zout 0.9 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (20 min.)
  2. Snij de tomaat in schijfjes en de minitrostomaatjes in 4. Snij de mozzarella in plakjes. Snij de sneetjes Ganda-ham in de breedte in 2.

  3. Snij de mignonettes open in de lengte, maar snij ze niet volledig door.

  4. Meng de olijfolie met de Provençaalse kruiden.

  5. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste minuut de broccolirijst toe. Giet af.

  6. Bereiding op de barbecue (10 min.)

    Bak de mignonettes 4 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.

  7. Leg intussen tussen elke mignonette een stukje ham, een schijfje tomaat en een plakje mozzarella. Kruid met de oregano. Vouw dicht, druk goed aan en bestrijk met de gekruide olijfolie.

  8. Serveer de broccolirijst met de gevulde mignonettes. Werk af met de minitrostomaatjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (20 min.)
  2. Snij de tomaat in schijfjes en de minitrostomaatjes in 4. Snij de mozzarella in plakjes. Snij de sneetjes Ganda-ham in de breedte in 2.

  3. Snij de mignonettes open in de lengte, maar snij ze niet volledig door.

  4. Meng de olijfolie met de Provençaalse kruiden.

  5. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste minuut de broccolirijst toe. Giet af.

  6. Bereiding op de barbecue (10 min.)

    Bak de mignonettes 4 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.

  7. Leg intussen tussen elke mignonette een stukje ham, een schijfje tomaat en een plakje mozzarella. Kruid met de oregano. Vouw dicht, druk goed aan en bestrijk met de gekruide olijfolie.

  8. Serveer de broccolirijst met de gevulde mignonettes. Werk af met de minitrostomaatjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1933 kj
Energie 462 kcal
Vet 16.4 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraat 26.8 g
Suiker 2.6 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 49.6 g
Zout 0.9 g
natrium 0.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Tavel A.O.P. Bier St Hubertus Tripel Blond Sterk blond bier

Bekijk het recept digitaal