- Bewaar

- Bewaar
Gevulde varkenssneden met pasta en courgetteroom
Onze drankensuggesties
Wijn Château Artix 'Les Murailles' A.O.P. Minervois Bier Ename Pater Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn. Snij de courgettes in blokjes van 1 cm. Snipper het basilicum fijn.
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt intussen 1/3 van de boter in een kookpot en bak het knoflook en de sjalotten glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en bak 2 à 3 min. Giet er de room bij, kruid met peper en zout en laat 7 min. inkoken. Bestrooi met het basilicum.
-
Leg de varkenssneden tussen 2 vellen vershoudfolie en maak ze wat dunner met een deegrol. Bestrijk 1 kant van elke snede met 1 el tapenade en vouw dicht als een envelop. Steek eventueel vast met een prikker. Smelt de rest van de boter in een pan en bak de envelopjes 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de pasta met de courgetteroom en verdeel over de borden. Schik er een gevulde varkenssnede naast en verwijder de prikker.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Artix 'Les Murailles' A.O.P. Minervois Bier Ename Pater Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn. Snij de courgettes in blokjes van 1 cm. Snipper het basilicum fijn.
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt intussen 1/3 van de boter in een kookpot en bak het knoflook en de sjalotten glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en bak 2 à 3 min. Giet er de room bij, kruid met peper en zout en laat 7 min. inkoken. Bestrooi met het basilicum.
-
Leg de varkenssneden tussen 2 vellen vershoudfolie en maak ze wat dunner met een deegrol. Bestrijk 1 kant van elke snede met 1 el tapenade en vouw dicht als een envelop. Steek eventueel vast met een prikker. Smelt de rest van de boter in een pan en bak de envelopjes 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de pasta met de courgetteroom en verdeel over de borden. Schik er een gevulde varkenssnede naast en verwijder de prikker.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Artix 'Les Murailles' A.O.P. Minervois Bier Ename Pater Blond abdijbier