- Bewaar

- Bewaar
Gewokte gyros met warm risoneslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Leffe 9° Abdijbier Wijn Stonecross Shiraz Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de spitskolen in fijne slierten.
-
Snij het rode pepertje en de puntpaprika in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snipper fijn.
-
Schil de mango en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Kook de risone gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een wok en voeg de fijngesnipperde puntpaprika en het rode pepertje toe. Doe er vervolgens de mangoblokjes en de spitskoolslierten bij. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Roerbak ± 8 min. Meng er de risone onder en hou warm.
-
Bak de gevogeltegyros ± 7 min. gaar in dezelfde wok. Doe dat in 2 porties.
-
Afwerking:
-
Verdeel de risonesalade over de borden en schep er de gyros bovenop.
Onze drankensuggesties
Bier Leffe 9° Abdijbier Wijn Stonecross Shiraz Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de spitskolen in fijne slierten.
-
Snij het rode pepertje en de puntpaprika in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snipper fijn.
-
Schil de mango en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Kook de risone gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een wok en voeg de fijngesnipperde puntpaprika en het rode pepertje toe. Doe er vervolgens de mangoblokjes en de spitskoolslierten bij. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Roerbak ± 8 min. Meng er de risone onder en hou warm.
-
Bak de gevogeltegyros ± 7 min. gaar in dezelfde wok. Doe dat in 2 porties.
-
Afwerking:
-
Verdeel de risonesalade over de borden en schep er de gyros bovenop.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Leffe 9° Abdijbier Wijn Stonecross Shiraz Zuid-Afrika