- Bewaar

- Bewaar
Gewokte krieltjes met andijvie en spek
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Smoked Sterk blond bier Wijn Le Sablou Merlot-Cabernet A.O.P. Bergerac
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de andijvie in fijne reepjes.
-
Snij de champignons in 4 of 6 stukken.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in fijne reepjes.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok en bak de ui en het knoflook 1 min.
-
Voeg de krieltjes, de paprikareepjes, de champignons en de spekblokjes toe en roerbak 10 min.
-
Meng er de andijvie onder en laat slinken. Doe dit eventueel in meerdere keren.
-
Roer er de tomaten onder en kruid met peper en zout.
Klaar om op te warmen Ongeveer 5 minuutjes. Meer is er niet nodig om deze wok weer op te warmen.
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Smoked Sterk blond bier Wijn Le Sablou Merlot-Cabernet A.O.P. Bergerac
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de andijvie in fijne reepjes.
-
Snij de champignons in 4 of 6 stukken.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in fijne reepjes.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok en bak de ui en het knoflook 1 min.
-
Voeg de krieltjes, de paprikareepjes, de champignons en de spekblokjes toe en roerbak 10 min.
-
Meng er de andijvie onder en laat slinken. Doe dit eventueel in meerdere keren.
-
Roer er de tomaten onder en kruid met peper en zout.
Klaar om op te warmen Ongeveer 5 minuutjes. Meer is er niet nodig om deze wok weer op te warmen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Smoked Sterk blond bier Wijn Le Sablou Merlot-Cabernet A.O.P. Bergerac