- Bewaar

- Bewaar
Gewokte mignonnette met mosterd en venkel
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Maremma Toscana D.O.C. 'Palazzo Vecchio' Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de varkensmignonnettes in fijne reepjes.
-
Meng de varkensreepjes met de mosterd en de tijm. Laat 15 min. marineren in de koelkast.
-
Spoel intussen de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij de venkelknollen in 2 en verwijder de harde kern. Snij in fijne reepjes.
-
Snij de wortelen en de selder in fijne staafjes.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een wok en roerbak de sjalotten 30 sec.
-
Voeg de venkel, de selder en de wortelen toe en roerbak 2 min. Giet er de groentebouillon bij en laat 2 min. sudderen.
-
Doe er het vlees met de marinade bij en roerbak 2 min. Kruid met peper en zout en voeg de witte wijn toe. Voeg de maïs toe en roerbak opnieuw 2 min.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Maremma Toscana D.O.C. 'Palazzo Vecchio' Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de varkensmignonnettes in fijne reepjes.
-
Meng de varkensreepjes met de mosterd en de tijm. Laat 15 min. marineren in de koelkast.
-
Spoel intussen de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij de venkelknollen in 2 en verwijder de harde kern. Snij in fijne reepjes.
-
Snij de wortelen en de selder in fijne staafjes.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een wok en roerbak de sjalotten 30 sec.
-
Voeg de venkel, de selder en de wortelen toe en roerbak 2 min. Giet er de groentebouillon bij en laat 2 min. sudderen.
-
Doe er het vlees met de marinade bij en roerbak 2 min. Kruid met peper en zout en voeg de witte wijn toe. Voeg de maïs toe en roerbak opnieuw 2 min.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Maremma Toscana D.O.C. 'Palazzo Vecchio' Toscana - Italië