Gewokte noedels met broccoli en seitan
Gewokte noedels met broccoli en seitan

Gewokte noedels met broccoli en seitan

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 495 kcal
Vet 13.1 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraat 58.7 g
Suiker 2.4 g
Vezel 8.3 g
Eiwit 31.6 g
Zout 3.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de seitan in hapklare stukjes.

  4. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  5. Snij de champignons in 4.

  6. Snij de rode ui in ringen en snipper de lente-uitjes fijn.

  7. Schil de gember en rasp fijn.

  8. Bereiding:
  9. Kook de noedels gaar in water (kooktijd: zie verpakking) en voeg de laatste 4 min. de broccoli toe. Schep er de broccoli uit en laat uitlekken. Giet de noedels af.

  10. Verhit intussen de rijstolie in een wok en roerbak de seitan, de champignons en de ui op een hoog vuur.

  11. Voeg de sojascheuten, de gember en de broccoli toe. Pers er het knoflook boven. Roerbak enkele min. op een hoog vuur.

  12. Voeg de sojasaus en de sesamolie toe en meng er de noedels onder. Laat nog 1 min. doorwarmen.

  13. Afwerking:
  14. Verdeel de wok over de borden en werk af met de sesamzaadjes en de lente-uitjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de seitan in hapklare stukjes.

  4. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  5. Snij de champignons in 4.

  6. Snij de rode ui in ringen en snipper de lente-uitjes fijn.

  7. Schil de gember en rasp fijn.

  8. Bereiding:
  9. Kook de noedels gaar in water (kooktijd: zie verpakking) en voeg de laatste 4 min. de broccoli toe. Schep er de broccoli uit en laat uitlekken. Giet de noedels af.

  10. Verhit intussen de rijstolie in een wok en roerbak de seitan, de champignons en de ui op een hoog vuur.

  11. Voeg de sojascheuten, de gember en de broccoli toe. Pers er het knoflook boven. Roerbak enkele min. op een hoog vuur.

  12. Voeg de sojasaus en de sesamolie toe en meng er de noedels onder. Laat nog 1 min. doorwarmen.

  13. Afwerking:
  14. Verdeel de wok over de borden en werk af met de sesamzaadjes en de lente-uitjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 495 kcal
Vet 13.1 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraat 58.7 g
Suiker 2.4 g
Vezel 8.3 g
Eiwit 31.6 g
Zout 3.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Troubadour Blond bier Wijn Lazy Bear Chardonnay Lordi Region California - Verenigde Staten

Bekijk het recept digitaal