- Bewaar

- Bewaar
Glaasje met hammousse
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommer de lengte in 2 en schraap er de zaadlijsten uit. Snij de komkommer daarna in kleine blokjes.
-
Snij de kerstomaten in dunne schijfjes.
-
Snij elk sneetje ham in 4 stukken en rol elk stuk op tot een roosje.
-
Breek de soepstengels in 2 stukken.
-
Bereiding:
-
1 Meng de kerstomaten en de komkommer met de olijfolie en de frambozenazijn. Kruid met zwarte peper en zout. Verdeel de groentemengeling over 12 glaasjes.
-
2 Spuit er de hammousse op en zet er een roosje ham op.
-
3 Werk af met de tuinkers en een halve soepstengel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ongeschilde komkommer de lengte in 2 en schraap er de zaadlijsten uit. Snij de komkommer daarna in kleine blokjes.
-
Snij de kerstomaten in dunne schijfjes.
-
Snij elk sneetje ham in 4 stukken en rol elk stuk op tot een roosje.
-
Breek de soepstengels in 2 stukken.
-
Bereiding:
-
1 Meng de kerstomaten en de komkommer met de olijfolie en de frambozenazijn. Kruid met zwarte peper en zout. Verdeel de groentemengeling over 12 glaasjes.
-
2 Spuit er de hammousse op en zet er een roosje ham op.
-
3 Werk af met de tuinkers en een halve soepstengel.