- Bewaar

- Bewaar
Glaasje van pompoen, kokos en tofu
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de paprika en tofu in blokjes van dezelfde grootte als de pompoenblokjes.
-
Snij de gember in zo fijn mogelijke staafjes.
-
Snij de lente-uitjes in stukjes van 0,5 cm.
-
Snipper de citroenmelisse grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote kookpan en roerbak de paprikablokjes gedurende 5 min.
-
Voeg de tofu, pompoenblokjes, kokosmelk en sojasaus toe. Kruid met cayennepeper en verkruimel het groentebouillonblokje erover. Laat 7 min. sudderen.
-
Voeg de lente-uitjes, 1 koffiel. limoensap en de citroenmelisse toe. Kruid met peper en zout en verdeel over de glaasjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de paprika en tofu in blokjes van dezelfde grootte als de pompoenblokjes.
-
Snij de gember in zo fijn mogelijke staafjes.
-
Snij de lente-uitjes in stukjes van 0,5 cm.
-
Snipper de citroenmelisse grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote kookpan en roerbak de paprikablokjes gedurende 5 min.
-
Voeg de tofu, pompoenblokjes, kokosmelk en sojasaus toe. Kruid met cayennepeper en verkruimel het groentebouillonblokje erover. Laat 7 min. sudderen.
-
Voeg de lente-uitjes, 1 koffiel. limoensap en de citroenmelisse toe. Kruid met peper en zout en verdeel over de glaasjes.