Glaasje van rucola, peer en Herve-kaas
Glaasje van rucola, peer en Herve-kaas

Glaasje van rucola, peer en Herve-kaas

15 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 63 kcal
Vet 3.1 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraat 5.6 g
Suiker 4.5 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 3 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de peren in heel kleine blokjes, dep droog en meng met de Luikse stroop.

  3. Verdeel de rucola over de glaasjes en schik er de blokjes peer over. Verkruimel er de honingkoek over.

  4. Snij de sneetjes Herve-kaas ter grootte van de glaasjes en voeg aan elke glaasje een stukje kaas toe. Werk af met de luzernekiemen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de peren in heel kleine blokjes, dep droog en meng met de Luikse stroop.

  3. Verdeel de rucola over de glaasjes en schik er de blokjes peer over. Verkruimel er de honingkoek over.

  4. Snij de sneetjes Herve-kaas ter grootte van de glaasjes en voeg aan elke glaasje een stukje kaas toe. Werk af met de luzernekiemen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 63 kcal
Vet 3.1 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraat 5.6 g
Suiker 4.5 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 3 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal