- Bewaar

- Bewaar
Glaasje van zalm en rivierkreeftjes met geroosterde venkel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (5 min.)
-
Snij de venkel in de lengte in 2 en snij in hele fijne reepjes. Bewaar het groen voor de afwerking. Leg de venkelreepjes in een aluminium schaaltje en meng met de olijfolie, peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Zet het aluminium schaaltje met de venkel ± 5 min. op de barbecue en schep af en toe om.
-
Doe in elk glaasje 1 kl cocktailsaus, schep er wat venkel op en werk af met wat zalm en rivierkreeftjes.
-
Besprenkel met enkele druppels sinaasappelsap en kruid met zwarte peper en grof zeezout. Werk af met het venkelgroen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (5 min.)
-
Snij de venkel in de lengte in 2 en snij in hele fijne reepjes. Bewaar het groen voor de afwerking. Leg de venkelreepjes in een aluminium schaaltje en meng met de olijfolie, peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Zet het aluminium schaaltje met de venkel ± 5 min. op de barbecue en schep af en toe om.
-
Doe in elk glaasje 1 kl cocktailsaus, schep er wat venkel op en werk af met wat zalm en rivierkreeftjes.
-
Besprenkel met enkele druppels sinaasappelsap en kruid met zwarte peper en grof zeezout. Werk af met het venkelgroen.