- Bewaar

- Bewaar
Glaasjes met verse kaas en citrusfruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verkruimel de zandkoekjes.
-
Schil de sinaasappelen en de pompelmoes met een groot, scherp mes tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Vang het sap op.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Rasp de witte chocolade.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
Meng de verse kaas met de honing en het sap van het citrusfruit.
-
Verdeel de verkruimelde koekjes over 6 glaasjes. Lepel er de helft van de verse kaas over, verdeel er de helft van het fruit over, gevolgd door de rest van de verse kaas en het fruit.
-
Werk de glaasjes af met de geroosterde amandelschilfers, de granaatappelpitten, de geraspte chocolade en 2 blaadjes munt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verkruimel de zandkoekjes.
-
Schil de sinaasappelen en de pompelmoes met een groot, scherp mes tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Vang het sap op.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Rasp de witte chocolade.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
Meng de verse kaas met de honing en het sap van het citrusfruit.
-
Verdeel de verkruimelde koekjes over 6 glaasjes. Lepel er de helft van de verse kaas over, verdeel er de helft van het fruit over, gevolgd door de rest van de verse kaas en het fruit.
-
Werk de glaasjes af met de geroosterde amandelschilfers, de granaatappelpitten, de geraspte chocolade en 2 blaadjes munt.