- Bewaar

- Bewaar
Gluten- en lactosevrije pannenkoeken
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Meng de glutenvrijebloem met de olie en een snuifje zout.
-
Doe de eieren er een voor een bij. Voeg ook de lactosevrijemelk beetje bij beetje toe en mix tot een homogeen deeg (voeg eventueel nog wat melk toe als het deeg niet vloeibaar genoeg is).
-
Verhit 1/2 koffiel. olie in een pan. Giet er deeg in en laat bakken tot de bovenkant `droog' is. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 à 2 min. Doe hetzelfde met de rest van het deeg.
-
Voeg wat cacaopoeder toe aan de melk voor u ze bij het deeg doet. Zo krijgen de pannenkoeken een mooie kleur. Succes gegarandeerd!
Dit recept is gluten- en lactosevrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten of lactose bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Meng de glutenvrijebloem met de olie en een snuifje zout.
-
Doe de eieren er een voor een bij. Voeg ook de lactosevrijemelk beetje bij beetje toe en mix tot een homogeen deeg (voeg eventueel nog wat melk toe als het deeg niet vloeibaar genoeg is).
-
Verhit 1/2 koffiel. olie in een pan. Giet er deeg in en laat bakken tot de bovenkant `droog' is. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 à 2 min. Doe hetzelfde met de rest van het deeg.
-
Voeg wat cacaopoeder toe aan de melk voor u ze bij het deeg doet. Zo krijgen de pannenkoeken een mooie kleur. Succes gegarandeerd!
Dit recept is gluten- en lactosevrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten of lactose bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).