- Bewaar

- Bewaar
Glutenvrije pannenkoekjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng de bloem met het zout en de rietsuiker in een kom en maak een kuiltje.
-
Voeg het ei en de melk toe. Mix tot een glad deeg. Laat 30 min. afgedekt rusten.
-
Voeg het spuitwater toe en roer goed onder het deeg.
-
Smelt telkens 1 koffiel. boter in een pan op een zacht vuur en schep er 4 eetl. deeg in. Druk het deeg een beetje open zodat u mooie pannenkoekjes krijgt. Bak ze goudbruin, draai om en laat nog 1 min. verder bakken.
-
Afwerking:
-
Lekker met wat confituur, suiker, gesmolten boter
Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng de bloem met het zout en de rietsuiker in een kom en maak een kuiltje.
-
Voeg het ei en de melk toe. Mix tot een glad deeg. Laat 30 min. afgedekt rusten.
-
Voeg het spuitwater toe en roer goed onder het deeg.
-
Smelt telkens 1 koffiel. boter in een pan op een zacht vuur en schep er 4 eetl. deeg in. Druk het deeg een beetje open zodat u mooie pannenkoekjes krijgt. Bak ze goudbruin, draai om en laat nog 1 min. verder bakken.
-
Afwerking:
-
Lekker met wat confituur, suiker, gesmolten boter
Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).