- Bewaar

- Bewaar
Gnocchi met kip en auberginecrème
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Rosso Conero D.O.C. Vellodoro Umani Ronchi Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + 25 min. in de oven + afkoelen) - Verwarm de oven voor op 200 °C. - Prik enkele keren met een vork in de aubergines en leg ze in een ovenschaal. Bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen. Snij in de lengte in 2 en schraap er het vruchtvlees uit met een lepel. - Rasp intussen de parmezaan. - Scheur de basilicumblaadjes. - Snij de kipfilets in reepjes.
-
Bereiding:
-
Mix het vruchtvlees van de aubergines met de room, 2 eetl. olijfolie en de helft van de geraspte parmezaan. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook de gnocchi gaar in licht gezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan. Kruid de kippenreepjes met zwarte peper en zout en bak 3 à 4 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Meng de auberginecrème onder de gnocchi. Voeg de kippenreepjes, het basilicum en de rest van de parmezaan toe.
-
Afwerking:
-
+ 18 m
-
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby.
-
Bereiding (20 min.)
-
Snij 100 g aubergine in blokjes en kook samen met 50 g aardappelgnocchi 15 min. in een bodempje water.
-
Snij intussen 25 g borstfilet van braadkip in stukjes. Verhit 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak de kip gaar en goudbruin.
-
Scheur 3 blaadjes basilicum in stukjes. Meng de gnocchi en de aubergine met de kip en bestrooi met het basilicum.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Rosso Conero D.O.C. Vellodoro Umani Ronchi Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + 25 min. in de oven + afkoelen) - Verwarm de oven voor op 200 °C. - Prik enkele keren met een vork in de aubergines en leg ze in een ovenschaal. Bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen. Snij in de lengte in 2 en schraap er het vruchtvlees uit met een lepel. - Rasp intussen de parmezaan. - Scheur de basilicumblaadjes. - Snij de kipfilets in reepjes.
-
Bereiding:
-
Mix het vruchtvlees van de aubergines met de room, 2 eetl. olijfolie en de helft van de geraspte parmezaan. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook de gnocchi gaar in licht gezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan. Kruid de kippenreepjes met zwarte peper en zout en bak 3 à 4 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Meng de auberginecrème onder de gnocchi. Voeg de kippenreepjes, het basilicum en de rest van de parmezaan toe.
-
Afwerking:
-
+ 18 m
-
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby.
-
Bereiding (20 min.)
-
Snij 100 g aubergine in blokjes en kook samen met 50 g aardappelgnocchi 15 min. in een bodempje water.
-
Snij intussen 25 g borstfilet van braadkip in stukjes. Verhit 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak de kip gaar en goudbruin.
-
Scheur 3 blaadjes basilicum in stukjes. Meng de gnocchi en de aubergine met de kip en bestrooi met het basilicum.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Rosso Conero D.O.C. Vellodoro Umani Ronchi Marche - Italië