Gnocchi met prinsessenbonen en avocadopesto
Gnocchi met prinsessenbonen en avocadopesto

Gnocchi met prinsessenbonen en avocadopesto

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 653 kcal
Vet 24.7 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraat 82.1 g
Suiker 6 g
Vezel 12.1 g
Eiwit 19.6 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Rooster de cashewnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Hak grof.

  4. Breek de bonen in 2 of in 3.

  5. Snij het vruchtvlees van de avocado in grove stukken.

  6. Bereiding:
  7. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg er 8 min. voor het einde de bonen aan toe. Voeg 2 min. voor het einde ook de diepgevroren erwten toe. Giet af.

  8. Mix intussen het vruchtvlees van de avocado's samen met de basilicum- blaadjes, het gepelde knoflookteentje, het citroensap en het plantaardige alternatief voor room tot een gladde puree. Kruid met peper en zout.

  9. Meng de avocadopesto onder de pasta met groenten. Kruid met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de cashewnoten.

Tip

Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding: 25 min. 1 Breek 100 g prinsessenbonen in stukjes en pluk de blaadjes van 1 takje basilicum. Kook samen met 30 g gnocchi 15 min. in water. Giet af en mix fijn. 2 Prak 30 g vruchtvlees van avocado fijn. 3 Roer 1 koffiel. plantaardige olie en de avocado onder het papje.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Rooster de cashewnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Hak grof.

  4. Breek de bonen in 2 of in 3.

  5. Snij het vruchtvlees van de avocado in grove stukken.

  6. Bereiding:
  7. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg er 8 min. voor het einde de bonen aan toe. Voeg 2 min. voor het einde ook de diepgevroren erwten toe. Giet af.

  8. Mix intussen het vruchtvlees van de avocado's samen met de basilicum- blaadjes, het gepelde knoflookteentje, het citroensap en het plantaardige alternatief voor room tot een gladde puree. Kruid met peper en zout.

  9. Meng de avocadopesto onder de pasta met groenten. Kruid met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de cashewnoten.

Tip

Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding: 25 min. 1 Breek 100 g prinsessenbonen in stukjes en pluk de blaadjes van 1 takje basilicum. Kook samen met 30 g gnocchi 15 min. in water. Giet af en mix fijn. 2 Prak 30 g vruchtvlees van avocado fijn. 3 Roer 1 koffiel. plantaardige olie en de avocado onder het papje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 653 kcal
Vet 24.7 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraat 82.1 g
Suiker 6 g
Vezel 12.1 g
Eiwit 19.6 g
Zout 0.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Tocornal Chardonnay Viña Cono Sur Central Valley - Chil

Bekijk het recept digitaal