- Bewaar

- Bewaar
Gnocchi met prinsessenbonen en avocadopesto
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Tocornal Chardonnay Viña Cono Sur Central Valley - Chil
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Rooster de cashewnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Hak grof.
-
Breek de bonen in 2 of in 3.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in grove stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg er 8 min. voor het einde de bonen aan toe. Voeg 2 min. voor het einde ook de diepgevroren erwten toe. Giet af.
-
Mix intussen het vruchtvlees van de avocado's samen met de basilicum- blaadjes, het gepelde knoflookteentje, het citroensap en het plantaardige alternatief voor room tot een gladde puree. Kruid met peper en zout.
-
Meng de avocadopesto onder de pasta met groenten. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de cashewnoten.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding: 25 min. 1 Breek 100 g prinsessenbonen in stukjes en pluk de blaadjes van 1 takje basilicum. Kook samen met 30 g gnocchi 15 min. in water. Giet af en mix fijn. 2 Prak 30 g vruchtvlees van avocado fijn. 3 Roer 1 koffiel. plantaardige olie en de avocado onder het papje.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Tocornal Chardonnay Viña Cono Sur Central Valley - Chil
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Rooster de cashewnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Hak grof.
-
Breek de bonen in 2 of in 3.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in grove stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg er 8 min. voor het einde de bonen aan toe. Voeg 2 min. voor het einde ook de diepgevroren erwten toe. Giet af.
-
Mix intussen het vruchtvlees van de avocado's samen met de basilicum- blaadjes, het gepelde knoflookteentje, het citroensap en het plantaardige alternatief voor room tot een gladde puree. Kruid met peper en zout.
-
Meng de avocadopesto onder de pasta met groenten. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de cashewnoten.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding: 25 min. 1 Breek 100 g prinsessenbonen in stukjes en pluk de blaadjes van 1 takje basilicum. Kook samen met 30 g gnocchi 15 min. in water. Giet af en mix fijn. 2 Prak 30 g vruchtvlees van avocado fijn. 3 Roer 1 koffiel. plantaardige olie en de avocado onder het papje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Tocornal Chardonnay Viña Cono Sur Central Valley - Chil