Goulash

Goulash

Soep
5 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 244 kcal
Vet 4 g
Koolhydraat 22 g
Eiwit 26.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de wortelen en snij in plakjes.

  3. Schil de aardappel en snij in kleine stukken.

  4. Snij de prei en de selder in kleine stukken.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukjes.

  6. Snij de uien in 2 en daarna in halve ringen.

  7. Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen en snij ze in kleine stukjes.

  8. Bereiding:
  9. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak het vlees gaar. Voeg daarna de andere ingrediënten stap voor stap toe zonder te roeren. Laat elk ingrediënt even afgedekt sudderen voor u een nieuw ingrediënt toevoegt.

  10. Begin eerst met de paprika. Dek de kookpot af en laat 5 min. stoven.

  11. Voeg de uien toe, dek opnieuw af en laat 5 min. stoven.

  12. Voeg de wortelen toe, bestrooi met het paprikapoeder en laat 5 min. afgedekt stoven.

  13. Vul aan met water tot de wortelen onderstaan.

  14. Voeg de prinsessenbonen en de aardappelen toe en laat 5 min. stoven.

  15. Voeg de prei en de selder toe en laat nog 5 min. stoven.

  16. Voeg de tomatenstukjes en de tomatenpuree toe, dek af en laat 30 min. sudderen. Zet het vuur uit en meng alles goed door elkaar.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de wortelen en snij in plakjes.

  3. Schil de aardappel en snij in kleine stukken.

  4. Snij de prei en de selder in kleine stukken.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukjes.

  6. Snij de uien in 2 en daarna in halve ringen.

  7. Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen en snij ze in kleine stukjes.

  8. Bereiding:
  9. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak het vlees gaar. Voeg daarna de andere ingrediënten stap voor stap toe zonder te roeren. Laat elk ingrediënt even afgedekt sudderen voor u een nieuw ingrediënt toevoegt.

  10. Begin eerst met de paprika. Dek de kookpot af en laat 5 min. stoven.

  11. Voeg de uien toe, dek opnieuw af en laat 5 min. stoven.

  12. Voeg de wortelen toe, bestrooi met het paprikapoeder en laat 5 min. afgedekt stoven.

  13. Vul aan met water tot de wortelen onderstaan.

  14. Voeg de prinsessenbonen en de aardappelen toe en laat 5 min. stoven.

  15. Voeg de prei en de selder toe en laat nog 5 min. stoven.

  16. Voeg de tomatenstukjes en de tomatenpuree toe, dek af en laat 30 min. sudderen. Zet het vuur uit en meng alles goed door elkaar.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 244 kcal
Vet 4 g
Koolhydraat 22 g
Eiwit 26.9 g

Bekijk het recept digitaal