- Bewaar

- Bewaar
Goulash
Onze drankensuggesties
Wijn L'Excellence de Signargues A.C. Côtes du Rhône Villages Caves Saint-Pierre Wijn Stonecross Pinotage Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de uien in ringen.
-
Snij de paprika's in stukken (verwijder eerst de zaadlijsten).
-
Snij de geschilde aardappelen in stukken.
-
Bereiding:
-
Verwarm 2 eetl. boter in een kookpot en stoof er de uienringen in op een zacht vuur (± 5 min.).
-
Haal ze uit de pan en doe er de rest van de boter in. Bak het stoofvlees aan alle kanten aan. Kruid met peper, zout, tijm, laurier en paprikapoeder.
-
Voeg de ui weer toe, de stukken paprika, de wijn, de gepelde tomaten en de vleesbouillon. Dek af en laat ± 1 u sudderen.
-
Doe er de stukken aardappel bij en roer om. Laat nog ± 30 min. garen en breng op smaak met peper en zout en paprikapoeder. Zet koel weg.
-
Afwerking:
-
Schep het opgesteven vetlaagje weg. Verwarm de goulash op een zacht vuur en bind indien nodig met wat in water opgelost maïszetmeel. Geef er een frisse sla bij.
Onze drankensuggesties
Wijn L'Excellence de Signargues A.C. Côtes du Rhône Villages Caves Saint-Pierre Wijn Stonecross Pinotage Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de uien in ringen.
-
Snij de paprika's in stukken (verwijder eerst de zaadlijsten).
-
Snij de geschilde aardappelen in stukken.
-
Bereiding:
-
Verwarm 2 eetl. boter in een kookpot en stoof er de uienringen in op een zacht vuur (± 5 min.).
-
Haal ze uit de pan en doe er de rest van de boter in. Bak het stoofvlees aan alle kanten aan. Kruid met peper, zout, tijm, laurier en paprikapoeder.
-
Voeg de ui weer toe, de stukken paprika, de wijn, de gepelde tomaten en de vleesbouillon. Dek af en laat ± 1 u sudderen.
-
Doe er de stukken aardappel bij en roer om. Laat nog ± 30 min. garen en breng op smaak met peper en zout en paprikapoeder. Zet koel weg.
-
Afwerking:
-
Schep het opgesteven vetlaagje weg. Verwarm de goulash op een zacht vuur en bind indien nodig met wat in water opgelost maïszetmeel. Geef er een frisse sla bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn L'Excellence de Signargues A.C. Côtes du Rhône Villages Caves Saint-Pierre Wijn Stonecross Pinotage Zuid-Afrika