- Bewaar

- Bewaar
Goulash primavera
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Dubbel Licht zoet donker bier met rood fruit in het boeket. In de smaak zitten gebrande mout en een fijn bittertje. Wijn Domaine Boyar Cabernet Sauvignon-Merlot Reserve Bulgarije Bulgaarse rode wijn met een aangenaam fruitige smaak en licht kruidige toetsen.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij het vlees in kleinere stukken.
-
Schil de wortelen en snij in fijne schijfjes.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken van 2 à 3 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes van ± 1/2 cm. -
-
Snij de ui in 2 en dan in halve ringen.
-
Halveer de peultjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn (hou het witte en het groene gedeelte apart).
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot (het liefst met dikke bodem) en schroei het vlees dicht op een hoog vuur.
-
Zet het vuur iets lager en voeg de paprika's, de ui en het wit van de lente-uitjes toe. Kruid met peper, zout, de blaadjes laurier en de takjes tijm. Laat 8 à 10 min. al roerend stoven.
-
Voeg de wortelen toe en bestrooi met het paprikapoeder. Dek af en laat 5 min. stoven. Roer regelmatig.
-
Vul aan met de vleesbouillon tot de wortelen onderstaan. Voeg de aardappelen toe en roer goed onder.
-
Voeg de tomatenstukjes en de peultjes toe, dek af en laat
-
30 min. sudderen. Werk af met het groen van de lente-uitjes.
Klaar om op te warmen Zin om hier al de dag voordien aan te beginnen? Haal de stoofpot dan 10 min. vroeger van het vuur. Als je hem de dag nadien opnieuw opwarmt, volstaan 10 à 15 min. De afwerking hou je ook voor na het opwarmen.
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Dubbel Licht zoet donker bier met rood fruit in het boeket. In de smaak zitten gebrande mout en een fijn bittertje. Wijn Domaine Boyar Cabernet Sauvignon-Merlot Reserve Bulgarije Bulgaarse rode wijn met een aangenaam fruitige smaak en licht kruidige toetsen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij het vlees in kleinere stukken.
-
Schil de wortelen en snij in fijne schijfjes.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken van 2 à 3 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes van ± 1/2 cm. -
-
Snij de ui in 2 en dan in halve ringen.
-
Halveer de peultjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn (hou het witte en het groene gedeelte apart).
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot (het liefst met dikke bodem) en schroei het vlees dicht op een hoog vuur.
-
Zet het vuur iets lager en voeg de paprika's, de ui en het wit van de lente-uitjes toe. Kruid met peper, zout, de blaadjes laurier en de takjes tijm. Laat 8 à 10 min. al roerend stoven.
-
Voeg de wortelen toe en bestrooi met het paprikapoeder. Dek af en laat 5 min. stoven. Roer regelmatig.
-
Vul aan met de vleesbouillon tot de wortelen onderstaan. Voeg de aardappelen toe en roer goed onder.
-
Voeg de tomatenstukjes en de peultjes toe, dek af en laat
-
30 min. sudderen. Werk af met het groen van de lente-uitjes.
Klaar om op te warmen Zin om hier al de dag voordien aan te beginnen? Haal de stoofpot dan 10 min. vroeger van het vuur. Als je hem de dag nadien opnieuw opwarmt, volstaan 10 à 15 min. De afwerking hou je ook voor na het opwarmen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Dubbel Licht zoet donker bier met rood fruit in het boeket. In de smaak zitten gebrande mout en een fijn bittertje. Wijn Domaine Boyar Cabernet Sauvignon-Merlot Reserve Bulgarije Bulgaarse rode wijn met een aangenaam fruitige smaak en licht kruidige toetsen.