- Bewaar

- Bewaar
Granola met kaneel en ahornsiroop
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Smelt de kokosolie in een steelpannetje.
-
Bereiding:
-
Bedek een bakplaat met bakpapier.
-
Doe de havermout, de cashewnoten, de amandelnoten, de pompoenpitten en de hennepzaadjes in een mengkom. Bestrooi met de kaneel en een beetje nootmuskaat. Voeg de kokosolie en de ahornsiroop toe en meng alles goed onder elkaar.
-
Verdeel over de bakplaat en zet in de oven. Verlaag de temperatuur naar 150 °C en laat 25 min. bakken. Draai halverwege de baktijd de bakplaat om zodat alles gelijk bakt.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
Bewaar de afgekoelde granola in een gesloten bokaal. Zo blijft hij lekker krokant.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Smelt de kokosolie in een steelpannetje.
-
Bereiding:
-
Bedek een bakplaat met bakpapier.
-
Doe de havermout, de cashewnoten, de amandelnoten, de pompoenpitten en de hennepzaadjes in een mengkom. Bestrooi met de kaneel en een beetje nootmuskaat. Voeg de kokosolie en de ahornsiroop toe en meng alles goed onder elkaar.
-
Verdeel over de bakplaat en zet in de oven. Verlaag de temperatuur naar 150 °C en laat 25 min. bakken. Draai halverwege de baktijd de bakplaat om zodat alles gelijk bakt.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
Bewaar de afgekoelde granola in een gesloten bokaal. Zo blijft hij lekker krokant.