Granola met kaneel en ahornsiroop
Granola met kaneel en ahornsiroop

Granola met kaneel en ahornsiroop

Ontbijt
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 770 kj
Energie 184 kcal
Vet 12.4 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 10 g
Suiker 1.4 g
Vezel 2.9 g
Eiwit 6.8 g
Zout 0 g
natrium 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Smelt de kokosolie in een steelpannetje.

  4. Bereiding:
  5. Bedek een bakplaat met bakpapier.

  6. Doe de havermout, de cashewnoten, de amandelnoten, de pompoenpitten en de hennepzaadjes in een mengkom. Bestrooi met de kaneel en een beetje nootmuskaat. Voeg de kokosolie en de ahornsiroop toe en meng alles goed onder elkaar.

  7. Verdeel over de bakplaat en zet in de oven. Verlaag de temperatuur naar 150 °C en laat 25 min. bakken. Draai halverwege de baktijd de bakplaat om zodat alles gelijk bakt.

  8. Haal uit de oven en laat afkoelen.

Tip

Bewaar de afgekoelde granola in een gesloten bokaal. Zo blijft hij lekker krokant.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Smelt de kokosolie in een steelpannetje.

  4. Bereiding:
  5. Bedek een bakplaat met bakpapier.

  6. Doe de havermout, de cashewnoten, de amandelnoten, de pompoenpitten en de hennepzaadjes in een mengkom. Bestrooi met de kaneel en een beetje nootmuskaat. Voeg de kokosolie en de ahornsiroop toe en meng alles goed onder elkaar.

  7. Verdeel over de bakplaat en zet in de oven. Verlaag de temperatuur naar 150 °C en laat 25 min. bakken. Draai halverwege de baktijd de bakplaat om zodat alles gelijk bakt.

  8. Haal uit de oven en laat afkoelen.

Tip

Bewaar de afgekoelde granola in een gesloten bokaal. Zo blijft hij lekker krokant.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 770 kj
Energie 184 kcal
Vet 12.4 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 10 g
Suiker 1.4 g
Vezel 2.9 g
Eiwit 6.8 g
Zout 0 g
natrium 0 g

Bekijk het recept digitaal