- Bewaar

- Bewaar
Granola met veenbessen en kokosnoot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 150 °C.
-
Meng de ahornsiroop onder de honing, de olijfolie en het vanillearoma in een mengkom.
-
Voeg alle andere ingrediënten toe (behalve het kokospoeder en de veenbessen) en meng goed.
-
Verdeel de granola over een bakplaat met bakpapier en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bestrooi met het kokospoeder, verdeel er de zachte veenbessen over en laat 10 min. verder bakken in de oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 150 °C.
-
Meng de ahornsiroop onder de honing, de olijfolie en het vanillearoma in een mengkom.
-
Voeg alle andere ingrediënten toe (behalve het kokospoeder en de veenbessen) en meng goed.
-
Verdeel de granola over een bakplaat met bakpapier en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bestrooi met het kokospoeder, verdeel er de zachte veenbessen over en laat 10 min. verder bakken in de oven.