Granola met veenbessen en kokosnoot
Granola met veenbessen en kokosnoot

Granola met veenbessen en kokosnoot

Ontbijt
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 254 kcal
Vet 12.3 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 28 g
Suiker 14.6 g
Vezel 3.3 g
Eiwit 6.8 g
Zout 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 150 °C.

  3. Meng de ahornsiroop onder de honing, de olijfolie en het vanillearoma in een mengkom.

  4. Voeg alle andere ingrediënten toe (behalve het kokospoeder en de veenbessen) en meng goed.

  5. Verdeel de granola over een bakplaat met bakpapier en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Bestrooi met het kokospoeder, verdeel er de zachte veenbessen over en laat 10 min. verder bakken in de oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 150 °C.

  3. Meng de ahornsiroop onder de honing, de olijfolie en het vanillearoma in een mengkom.

  4. Voeg alle andere ingrediënten toe (behalve het kokospoeder en de veenbessen) en meng goed.

  5. Verdeel de granola over een bakplaat met bakpapier en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Bestrooi met het kokospoeder, verdeel er de zachte veenbessen over en laat 10 min. verder bakken in de oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 254 kcal
Vet 12.3 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 28 g
Suiker 14.6 g
Vezel 3.3 g
Eiwit 6.8 g
Zout 0 g

Bekijk het recept digitaal