- Bewaar

- Bewaar
Grieks komkommerslaatje met dille
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto wit D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ongeschilde komkommer middendoor, lepel er de pitjes uit en snij in boogjes van 1/2 cm dik.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Pers de halve citroen uit.
-
Snipper de dille fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de stukjes komkommer met de halve kerstomaten, de uitgelekte kappertjes en de fijngesnipperde dille.
-
Maak de vinaigrette: meng de wittewijnazijn met het citroensap en de olijfolie en giet over het komkommerslaatje.
-
Verkruimel er de feta over en kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto wit D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ongeschilde komkommer middendoor, lepel er de pitjes uit en snij in boogjes van 1/2 cm dik.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Pers de halve citroen uit.
-
Snipper de dille fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de stukjes komkommer met de halve kerstomaten, de uitgelekte kappertjes en de fijngesnipperde dille.
-
Maak de vinaigrette: meng de wittewijnazijn met het citroensap en de olijfolie en giet over het komkommerslaatje.
-
Verkruimel er de feta over en kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto wit D.O.C. Rioja Spanje