Griekse kalkoenenrolletjes met boontjes
Griekse kalkoenenrolletjes met boontjes

Griekse kalkoenenrolletjes met boontjes

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 66 kcal
Vet 1.7 g
Koolhydraat 2.3 g
Eiwit 10.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Breng lichtgezouten water aan de kook in een kookpot en kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt. Giet af en spoel onder koud water. Dep droog.

  3. Besmeer de sneetjes kalkoenfilet met de tzatziki en verdeel er de prinsessenbonen en enkele peterselieblaadjes over.

  4. Rol op en steek eventueel vast met een prikkertje. Snij de prinsessenbonen eventueel aan beide kanten van het rolletje gelijk af.

Tip

In het aspergeseizoen kan u de prinsessenbonen vervangen door groene aspergepunten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Breng lichtgezouten water aan de kook in een kookpot en kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt. Giet af en spoel onder koud water. Dep droog.

  3. Besmeer de sneetjes kalkoenfilet met de tzatziki en verdeel er de prinsessenbonen en enkele peterselieblaadjes over.

  4. Rol op en steek eventueel vast met een prikkertje. Snij de prinsessenbonen eventueel aan beide kanten van het rolletje gelijk af.

Tip

In het aspergeseizoen kan u de prinsessenbonen vervangen door groene aspergepunten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 66 kcal
Vet 1.7 g
Koolhydraat 2.3 g
Eiwit 10.4 g

Bekijk het recept digitaal