- Bewaar

- Bewaar
Griezelcakejes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de cake in 11 gelijke plakjes.
-
Verkruimel de Chocopops.
-
Bereiding:
-
Doe de room in een steelpannetje en breng aan de kook.
-
Voeg de boter toe en laat smelten.
-
Doe de chocoladecallets in een kom en giet er de kokende room over. Meng tot een gladde massa.
-
Schik de plakjes cake op een rooster en lepel er de ganache over. Vorm grafzerken en laat opstijven in de koelkast.
-
Voor de versiering:
-
Maak met de rolfondant griezelfiguurtjes zoals een spookje, een spin, een pompoen
-
Teken met de chocoladestiften R.I.P., spinnenwebben en skeletten op de cakejes.
-
Bestrooi hier en daar met de verkruimelde Chocopops.
Heb je nog ganache over? Laat het dan licht opstijven in de koelkast. Rol er bolletjes van ± 2 cm van en rol ze door choco- of kokospoeder. Zo maak je lekkere truffels voor bij de koffie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de cake in 11 gelijke plakjes.
-
Verkruimel de Chocopops.
-
Bereiding:
-
Doe de room in een steelpannetje en breng aan de kook.
-
Voeg de boter toe en laat smelten.
-
Doe de chocoladecallets in een kom en giet er de kokende room over. Meng tot een gladde massa.
-
Schik de plakjes cake op een rooster en lepel er de ganache over. Vorm grafzerken en laat opstijven in de koelkast.
-
Voor de versiering:
-
Maak met de rolfondant griezelfiguurtjes zoals een spookje, een spin, een pompoen
-
Teken met de chocoladestiften R.I.P., spinnenwebben en skeletten op de cakejes.
-
Bestrooi hier en daar met de verkruimelde Chocopops.
Heb je nog ganache over? Laat het dan licht opstijven in de koelkast. Rol er bolletjes van ± 2 cm van en rol ze door choco- of kokospoeder. Zo maak je lekkere truffels voor bij de koffie.