In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Pers de limoen.
Snij de venkelknol in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest zo fijn mogelijk (eventueel met een rasp). Meng er de olijfolie en het limoensap onder en kruid met zwarte peper en zeezout. Laat 30 min. marineren in de koelkast.
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller en pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
Doe de slamix in een brede slakom en meng met de gemarineerde venkel en de basilicumblaadjes. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en de parmezaanschilfers.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Pers de limoen.
Snij de venkelknol in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest zo fijn mogelijk (eventueel met een rasp). Meng er de olijfolie en het limoensap onder en kruid met zwarte peper en zeezout. Laat 30 min. marineren in de koelkast.
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller en pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
Doe de slamix in een brede slakom en meng met de gemarineerde venkel en de basilicumblaadjes. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en de parmezaanschilfers.