In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Doe 6 eetl. olijfolie, de mosterd en de azijn in een hermetisch afsluitbare bokaal. Goed mengen en opzij zetten.
Hak de selder fijn. Snij de komkommer in staafjes.
Meng de sla met de stukjes selder en komkommer, de rucola en de studentenhaver. Schud de vinaigrette goed voor ze over de salade te gieten. Meng goed door elkaar.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Doe 6 eetl. olijfolie, de mosterd en de azijn in een hermetisch afsluitbare bokaal. Goed mengen en opzij zetten.
Hak de selder fijn. Snij de komkommer in staafjes.
Meng de sla met de stukjes selder en komkommer, de rucola en de studentenhaver. Schud de vinaigrette goed voor ze over de salade te gieten. Meng goed door elkaar.