- Bewaar
- Bewaar
Groene komkommergazpacho met garnalen
Onze drankensuggesties
Bier Chouffe Soleil Blond bier Wijn Bardolino Chiaretto D.O.C. Le Cenge Veneto - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het bieslook en de platte peterselie fijn.
-
Schil de komkommer en snij in stukken.
-
Pers de citroen uit.
-
Verwijder het vruchtvlees van de avocado.
-
Bereiding:
-
Doe de komkommer, het vruchtvlees van de avocado en de groentefond in een hoge maatbeker of blender. Mix tot een gladde soep. Breng op smaak met het sap van de citroen, peper en zout.
-
Meng het bieslook en de platte peterselie onder de garnalen. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de koude soep over diepe kommen en werk af met de garnalen. Serveer er de grissini bij.
Hebt u geen tijd? Gebruik dan kant-en-klare gazpacho en werk af met de garnalen.
Onze drankensuggesties
Bier Chouffe Soleil Blond bier Wijn Bardolino Chiaretto D.O.C. Le Cenge Veneto - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het bieslook en de platte peterselie fijn.
-
Schil de komkommer en snij in stukken.
-
Pers de citroen uit.
-
Verwijder het vruchtvlees van de avocado.
-
Bereiding:
-
Doe de komkommer, het vruchtvlees van de avocado en de groentefond in een hoge maatbeker of blender. Mix tot een gladde soep. Breng op smaak met het sap van de citroen, peper en zout.
-
Meng het bieslook en de platte peterselie onder de garnalen. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de koude soep over diepe kommen en werk af met de garnalen. Serveer er de grissini bij.
Hebt u geen tijd? Gebruik dan kant-en-klare gazpacho en werk af met de garnalen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chouffe Soleil Blond bier Wijn Bardolino Chiaretto D.O.C. Le Cenge Veneto - Italië