- Bewaar

- Bewaar
Groenekoolsoep met Ardens gebraad
Onze drankensuggesties
Wijn Château Les Pourraques A.C. Coteaux Varois en Provence Wijn Campo Viejo Crianza D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de prei in ringen van 0,5 cm.
-
Verwijder de buitenste bladeren van de groenekool en snij de kool in reepjes van 0,5 cm.
-
Snij de rapen in blokjes.
-
Snij het Ardens gebraad in blokjes.
-
Plet de gedroogde jeneverbessen tussen 2 lepels.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot.
-
Voeg alle groenten (ui, prei, groenekool en raap) toe en laat 5 min. stoven. Roer om met een houten lepel.
-
Bestrooi met de bloem en roer goed om.
-
Leng aan met de bouillon en kruid met de jeneverbessen, peper en zout.
-
Breng aan de kook, dek af en laat 15 min. doorkoken op een zacht vuur.
-
Voeg de risone en de blokjes Ardens gebraad toe en laat afgedekt 10 min. doorkoken.
-
Afwerking:
-
Versier met takjes kervel of peterselie.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Les Pourraques A.C. Coteaux Varois en Provence Wijn Campo Viejo Crianza D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de prei in ringen van 0,5 cm.
-
Verwijder de buitenste bladeren van de groenekool en snij de kool in reepjes van 0,5 cm.
-
Snij de rapen in blokjes.
-
Snij het Ardens gebraad in blokjes.
-
Plet de gedroogde jeneverbessen tussen 2 lepels.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot.
-
Voeg alle groenten (ui, prei, groenekool en raap) toe en laat 5 min. stoven. Roer om met een houten lepel.
-
Bestrooi met de bloem en roer goed om.
-
Leng aan met de bouillon en kruid met de jeneverbessen, peper en zout.
-
Breng aan de kook, dek af en laat 15 min. doorkoken op een zacht vuur.
-
Voeg de risone en de blokjes Ardens gebraad toe en laat afgedekt 10 min. doorkoken.
-
Afwerking:
-
Versier met takjes kervel of peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Les Pourraques A.C. Coteaux Varois en Provence Wijn Campo Viejo Crianza D.O.C. Rioja Spanje