- Bewaar

- Bewaar
Groenekoolstoemp
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Snij de kool in fijne reepjes en snipper de ui fijn.
-
Schil de appelen en snij in kleine blokjes. Besprenkel met het citroensap.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, laat even drogen op het vuur en pureer.
-
Smelt de boter in een pan en bak de ui glazig. Voeg de spekblokjes toe en bak 3 min.
-
Doe de koolreepjes en de appelen bij de spekjes en stoof 5 min. gaar op een matig vuur. Meng samen met de melk onder de puree. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Snij de kool in fijne reepjes en snipper de ui fijn.
-
Schil de appelen en snij in kleine blokjes. Besprenkel met het citroensap.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, laat even drogen op het vuur en pureer.
-
Smelt de boter in een pan en bak de ui glazig. Voeg de spekblokjes toe en bak 3 min.
-
Doe de koolreepjes en de appelen bij de spekjes en stoof 5 min. gaar op een matig vuur. Meng samen met de melk onder de puree. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.