In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Breng 2 L gezouten water aan de kook met de ui (in vieren gesneden), de wortel (in stukjes gesneden), het laurierblad en een snuifje cayennepeper.
Voeg de diepgevroren heilbotfilets toe. Laat gedurende ± 15 min. zachtjes garen.
Voor de saus giet u de room in een pan, samen met het citroensap en peterselie, bieslook en dragon. Meng goed en laat zachtjes verwarmen (zonder te laten koken). Kruid met peper en zout.
Afwerking:
Schep de heilbotfilets voorzichtig op de borden. Schik er met peterselie bestrooide, gekookte aardappelen naast. Giet de helft van de saus over de vis en geef er de rest apart bij. Dien op met boontjes of witloof.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Breng 2 L gezouten water aan de kook met de ui (in vieren gesneden), de wortel (in stukjes gesneden), het laurierblad en een snuifje cayennepeper.
Voeg de diepgevroren heilbotfilets toe. Laat gedurende ± 15 min. zachtjes garen.
Voor de saus giet u de room in een pan, samen met het citroensap en peterselie, bieslook en dragon. Meng goed en laat zachtjes verwarmen (zonder te laten koken). Kruid met peper en zout.
Afwerking:
Schep de heilbotfilets voorzichtig op de borden. Schik er met peterselie bestrooide, gekookte aardappelen naast. Giet de helft van de saus over de vis en geef er de rest apart bij. Dien op met boontjes of witloof.