Groentebeignets
Groentebeignets

Groentebeignets

15 min.
Aperitiefhapje
35 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 31 kcal
Vet 1.7 g
Koolhydraat 3 g
Eiwit 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Zeef de bloem, het zout en het bakpoeder.

  3. Voeg het ei, de melk en de kruiden toe en mix tot een gladde massa.

  4. Verdeel het deeg in porties en geef aan elke portie een ander smaakje door te kruiden naar keuze.

  5. Dep de rauwe groenten in het deeg. Laat even uitlekken en bak goudbruin op 175 °C. Laat uitlekken op keukenpapier.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Zeef de bloem, het zout en het bakpoeder.

  3. Voeg het ei, de melk en de kruiden toe en mix tot een gladde massa.

  4. Verdeel het deeg in porties en geef aan elke portie een ander smaakje door te kruiden naar keuze.

  5. Dep de rauwe groenten in het deeg. Laat even uitlekken en bak goudbruin op 175 °C. Laat uitlekken op keukenpapier.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 31 kcal
Vet 1.7 g
Koolhydraat 3 g
Eiwit 1 g

Bekijk het recept digitaal