- Bewaar

- Bewaar
Groentebrochettes met pindasaus
Onze drankensuggesties
Bier Curtius Smash Blond bier Wijn Calmel & Joseph 'Amstramgram' rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.) - Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Kook 15 min. in lichtgezouten water. Giet af. - Snij intussen de bloemkool in roosjes. - Verwijder de draden van de maïskolven en snij elke maïskolf in 3. - Kook de bloemkool en de maïs 5 min. in lichtgezouten water. Giet af. - Snij de ongeschilde courgettes in heel dunne linten met een dunschiller en rol ze op. - Snij de rode uien in 4 en de ananas in blokjes van 3 cm. - Maak brochettes van de groenten, de krieltjes, de rode uien en de ananas. Prik in willekeurige volgorde op brochettestokjes. - Hak de pindanoten en de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de brochettes 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Maak intussen de pindasaus: pers de limoen en meng het sap met de ketjap, de pindakaas, de sojasaus en de kokosmelk.
-
Afwerking:
-
Serveer de brochettes met wat pindasaus en werk af met de pindanoten en de koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Curtius Smash Blond bier Wijn Calmel & Joseph 'Amstramgram' rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.) - Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Kook 15 min. in lichtgezouten water. Giet af. - Snij intussen de bloemkool in roosjes. - Verwijder de draden van de maïskolven en snij elke maïskolf in 3. - Kook de bloemkool en de maïs 5 min. in lichtgezouten water. Giet af. - Snij de ongeschilde courgettes in heel dunne linten met een dunschiller en rol ze op. - Snij de rode uien in 4 en de ananas in blokjes van 3 cm. - Maak brochettes van de groenten, de krieltjes, de rode uien en de ananas. Prik in willekeurige volgorde op brochettestokjes. - Hak de pindanoten en de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de brochettes 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Maak intussen de pindasaus: pers de limoen en meng het sap met de ketjap, de pindakaas, de sojasaus en de kokosmelk.
-
Afwerking:
-
Serveer de brochettes met wat pindasaus en werk af met de pindanoten en de koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Curtius Smash Blond bier Wijn Calmel & Joseph 'Amstramgram' rosé I.G.P. Pays d'Oc