Groenteburger met avocado en paprikadressing

Groenteburger met avocado en paprikadressing

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 549 kcal
Vet 29.6 g
Koolhydraat 9.8 g
Eiwit 14.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 190 °C. Bak de ciabatta 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Spoel intussen de gegrilde paprika's onder koud water en laat uitlekken. Dep droog.

  5. Mix de gegrilde paprika's met de zure room tot een glad sausje en kruid met de cayennepeper, zwarte peper en zout.

  6. Snij de kerstomaatjes in 4.

  7. Snij het vruchtvlees van de avocado's in partjes.

  8. Bereiding:
  9. Verhit de olijfolie in een pan en bak de groenterondo's 2 min. aan elke kant goudbruin.

  10. Snij de ciabatta in 4 stukken. Snij elk stuk doormidden.

  11. Besmeer de onderste helft met de paprikadressing en verdeel er de groenterondo's, de partjes avocado, de kerstomaten en de rucola over. Dek af met de bovenste helft.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 190 °C. Bak de ciabatta 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Spoel intussen de gegrilde paprika's onder koud water en laat uitlekken. Dep droog.

  5. Mix de gegrilde paprika's met de zure room tot een glad sausje en kruid met de cayennepeper, zwarte peper en zout.

  6. Snij de kerstomaatjes in 4.

  7. Snij het vruchtvlees van de avocado's in partjes.

  8. Bereiding:
  9. Verhit de olijfolie in een pan en bak de groenterondo's 2 min. aan elke kant goudbruin.

  10. Snij de ciabatta in 4 stukken. Snij elk stuk doormidden.

  11. Besmeer de onderste helft met de paprikadressing en verdeel er de groenterondo's, de partjes avocado, de kerstomaten en de rucola over. Dek af met de bovenste helft.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 549 kcal
Vet 29.6 g
Koolhydraat 9.8 g
Eiwit 14.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Brugs Witbier Wijn Berton de Crillon rosé A.O.P. Ventoux

Bekijk het recept digitaal