- Bewaar
- Bewaar
Groenteburger met avocado en paprikadressing
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Berton de Crillon rosé A.O.P. Ventoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 190 °C. Bak de ciabatta 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven.
-
Spoel intussen de gegrilde paprika's onder koud water en laat uitlekken. Dep droog.
-
Mix de gegrilde paprika's met de zure room tot een glad sausje en kruid met de cayennepeper, zwarte peper en zout.
-
Snij de kerstomaatjes in 4.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in partjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de groenterondo's 2 min. aan elke kant goudbruin.
-
Snij de ciabatta in 4 stukken. Snij elk stuk doormidden.
-
Besmeer de onderste helft met de paprikadressing en verdeel er de groenterondo's, de partjes avocado, de kerstomaten en de rucola over. Dek af met de bovenste helft.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Berton de Crillon rosé A.O.P. Ventoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 190 °C. Bak de ciabatta 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven.
-
Spoel intussen de gegrilde paprika's onder koud water en laat uitlekken. Dep droog.
-
Mix de gegrilde paprika's met de zure room tot een glad sausje en kruid met de cayennepeper, zwarte peper en zout.
-
Snij de kerstomaatjes in 4.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in partjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de groenterondo's 2 min. aan elke kant goudbruin.
-
Snij de ciabatta in 4 stukken. Snij elk stuk doormidden.
-
Besmeer de onderste helft met de paprikadressing en verdeel er de groenterondo's, de partjes avocado, de kerstomaten en de rucola over. Dek af met de bovenste helft.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Berton de Crillon rosé A.O.P. Ventoux