- Bewaar

- Bewaar
Groenteburger met dragondressing en geroosterde aardappelen
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de rode uien in ringen.
-
Rasp de wortelen.
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en snij ze in fijne partjes.
-
Snipper de dragon fijn.
-
Pers de citroen.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de aardappelen over een bakplaat met bakpapier en breng op smaak met het paprikapoeder, de tijm, peper, zout, de geraspte kaas en 2 eetl. olijfolie. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de rode uien 4 à 5 min. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de groenteburgers 6 à 7 min. aan elke kant op een zacht vuur.
-
Bak de keizersbroodjes in de hete oven (baktijd: zie verpakking).
-
Meng de yoghurt met de dragon, het citroensap, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de broodjes open en beleg met de slamix, de wortelen, een groenteburger en gebakken ui. Lepel er wat yoghurtdressing over. Serveer met de geroosterde aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de rode uien in ringen.
-
Rasp de wortelen.
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en snij ze in fijne partjes.
-
Snipper de dragon fijn.
-
Pers de citroen.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de aardappelen over een bakplaat met bakpapier en breng op smaak met het paprikapoeder, de tijm, peper, zout, de geraspte kaas en 2 eetl. olijfolie. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de rode uien 4 à 5 min. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de groenteburgers 6 à 7 min. aan elke kant op een zacht vuur.
-
Bak de keizersbroodjes in de hete oven (baktijd: zie verpakking).
-
Meng de yoghurt met de dragon, het citroensap, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de broodjes open en beleg met de slamix, de wortelen, een groenteburger en gebakken ui. Lepel er wat yoghurtdressing over. Serveer met de geroosterde aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence