- Bewaar

- Bewaar
Groentecurry
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Tormentoso Cellar Selection Pinotage Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Snij de bloemkool in roosjes.
-
Snij het vruchtvlees van de pompoen in blokjes van 2 cm.
-
Snipper de uien fijn.
-
Snij de wortelen in staafjes van 3 bij 1/2 cm.
-
Rasp de gember.
-
Trek de blaadjes van de takjes koriander (zet de takjes opzij).
-
Verwijder de pitjes uit de pepertjes en hak fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Mix intussen de gember, de takjes koriander, de pepertjes, de kokosmelk, het kerriepoeder, de kurkuma en de tomatenpuree tot een gladde saus.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de bloemkoolroosjes, de pompoenblokjes, de wortelstaafjes en de fijngesnipperde uien 5 min.
-
Voeg de kerriesaus toe, breng aan de kook en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Doe er de diepgevroren erwten 2 min. voor het einde van de kooktijd bij.
-
Afwerking:
-
Werk de groentecurry af met blaadjes koriander en geef er de basmatirijst bij.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. +6 maanden Bereiding (20 min.) 1 Snij 1/2 wortel en 70 g vruchtvlees van pompoen in blokjes. Snipper 1 takje verse koriander fijn. 2 Kook 20 g rijst samen met de pompoen, de wortel en 1 bloemkoolroosje ± 12 min. gaar in een bodempje water. 3 Mix alles en meng er de koriander en 1 koffiel. plantaardige olie onder. Kruid lichtjes met peper.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Tormentoso Cellar Selection Pinotage Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Snij de bloemkool in roosjes.
-
Snij het vruchtvlees van de pompoen in blokjes van 2 cm.
-
Snipper de uien fijn.
-
Snij de wortelen in staafjes van 3 bij 1/2 cm.
-
Rasp de gember.
-
Trek de blaadjes van de takjes koriander (zet de takjes opzij).
-
Verwijder de pitjes uit de pepertjes en hak fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Mix intussen de gember, de takjes koriander, de pepertjes, de kokosmelk, het kerriepoeder, de kurkuma en de tomatenpuree tot een gladde saus.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de bloemkoolroosjes, de pompoenblokjes, de wortelstaafjes en de fijngesnipperde uien 5 min.
-
Voeg de kerriesaus toe, breng aan de kook en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Doe er de diepgevroren erwten 2 min. voor het einde van de kooktijd bij.
-
Afwerking:
-
Werk de groentecurry af met blaadjes koriander en geef er de basmatirijst bij.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. +6 maanden Bereiding (20 min.) 1 Snij 1/2 wortel en 70 g vruchtvlees van pompoen in blokjes. Snipper 1 takje verse koriander fijn. 2 Kook 20 g rijst samen met de pompoen, de wortel en 1 bloemkoolroosje ± 12 min. gaar in een bodempje water. 3 Mix alles en meng er de koriander en 1 koffiel. plantaardige olie onder. Kruid lichtjes met peper.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Tormentoso Cellar Selection Pinotage Zuid-Afrika