- Bewaar

- Bewaar
Groentepannenkoekjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de halve courgette, de wortel en de aardappelen en rasp grof.
-
Bereiding:
-
Meng de geraspte aardappelen, met de geraspte courgette en wortel. Voeg de eieren en de bloem toe. Kruid naar smaak met Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Roer alle ingrediënten goed door elkaar.
-
Verhit de olijfolie beetje bij beetje en bak telkens kleine pannenkoekjes van ± 2 eetl. beslag. Herhaal tot je beslag helemaal op is.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de halve courgette, de wortel en de aardappelen en rasp grof.
-
Bereiding:
-
Meng de geraspte aardappelen, met de geraspte courgette en wortel. Voeg de eieren en de bloem toe. Kruid naar smaak met Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Roer alle ingrediënten goed door elkaar.
-
Verhit de olijfolie beetje bij beetje en bak telkens kleine pannenkoekjes van ± 2 eetl. beslag. Herhaal tot je beslag helemaal op is.