Groentepannenkoekjes
Groentepannenkoekjes

Groentepannenkoekjes

25 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 295 kcal
Vet 15.6 g
Koolhydraat 31.6 g
Eiwit 7.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de halve courgette, de wortel en de aardappelen en rasp grof.

  3. Bereiding:
  4. Meng de geraspte aardappelen, met de geraspte courgette en wortel. Voeg de eieren en de bloem toe. Kruid naar smaak met Provençaalse kruiden, peper en zout.

  5. Roer alle ingrediënten goed door elkaar.

  6. Verhit de olijfolie beetje bij beetje en bak telkens kleine pannenkoekjes van ± 2 eetl. beslag. Herhaal tot je beslag helemaal op is.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de halve courgette, de wortel en de aardappelen en rasp grof.

  3. Bereiding:
  4. Meng de geraspte aardappelen, met de geraspte courgette en wortel. Voeg de eieren en de bloem toe. Kruid naar smaak met Provençaalse kruiden, peper en zout.

  5. Roer alle ingrediënten goed door elkaar.

  6. Verhit de olijfolie beetje bij beetje en bak telkens kleine pannenkoekjes van ± 2 eetl. beslag. Herhaal tot je beslag helemaal op is.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 295 kcal
Vet 15.6 g
Koolhydraat 31.6 g
Eiwit 7.1 g

Bekijk het recept digitaal