Groentepap met bloemkool
Groentepap met bloemkool

Groentepap met bloemkool

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de bloemkool in kleine roosjes.

  4. Schil de aardappel en snij in blokjes.

  5. Hak de blaadjes platte peterselie fijn.

  6. Bereiding:
  7. Kook de roosjes bloemkool en de blokjes aardappel ± 20 min. gaar in een bodempje water.

  8. Plet fijn tot een puree en meng er de plantaardige olie en wat fijngehakte platte peterselie onder.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de bloemkool in kleine roosjes.

  4. Schil de aardappel en snij in blokjes.

  5. Hak de blaadjes platte peterselie fijn.

  6. Bereiding:
  7. Kook de roosjes bloemkool en de blokjes aardappel ± 20 min. gaar in een bodempje water.

  8. Plet fijn tot een puree en meng er de plantaardige olie en wat fijngehakte platte peterselie onder.

Bekijk het recept digitaal